ZDi foto nova stavba

Obveščamo vas, da smo zaradi pomanjkanja zdravnikov reorganizirali delo v splošnih ambulantah v ZD Idrija. Reorganizacijo smo uvedli v mesecu juniju, nadaljuje pa se tudi jeseni.

Neglede na osebnega zdravnika se lahko obrnete na nadomestno ambulanto, kjer izmenično delajo vsi zdravniki in zdravnice splošne oziroma družinske medicine. Na nadomestno ambulanto se obrnete tudi v primeru trajne ali začasne odsotnosti vašega izbranega zdravnika (SA Likar in SA Šorli).

Ambulanta dela dopoldne in popoldne po objavljenem urniku na spletni strani, ki vam je dostopen tu.

V času dela ambulante lahko pokličete na telefonsko številko 05 37 34 215.

V primeru prezasedenosti ambulante vas prosimo za strpnost in razumevanje. Klic vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času.

Za vse administrativne storitve (naročilo napotnic, bolniških listov in receptov) ter naročanje za obisk zdravnika se poslužujte rubrike e-naročanje in obvestila v ambulanti vašega osebnega zdravnika. Vaša sporočila bodo preusmerjena v ustrezno ambulanto. Prosimo vas, da pri naročanju terapij in napotnic podajate jasne informacije, pri prošnjah za izdajo bolniških listov pa navajate točne datume. Le uporabne informacije s točnimi podatki bodo olajšale delo timov v nadomestni ambulanti in omogočile ustrezno obravnavo vašega zdravstvenega stanja.

V ZP Cerkno (SA Fenjveši in SA Kokalj Oblak) način dela ostaja NESPREMENJEN. To pomeni, da se za vse storitve – tako kot doslej – obrnete na ambulanto vašega osebnega zdravnika.

V primeru nujnih stanj pokličite ambulanto NMP.

Od 1. septembra dalje bomo na informacijah ZD Idrija na voljo vsak delovni dan, od 7. do 20. ure.

Prosimo vas in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112