Obveščamo vas, da smo zaradi pomanjkanja zdravnikov in odsotnosti v poletnem času (mesec julij in avgust) reorganizirali delo v splošnih ambulantah v ZD Idrija.

V navedenih mesecih se lahko (ne glede na izbranega osebnega zdravnika ali če izbranega zdravnika trenutno nimate) obrnete na nadomestno ambulanto, kjer izmenično delajo vsi zdravniki in zdravnice splošne oziroma družinske medicine in specializanti v ZD Idrija, in sicer za vsa akutna stanja, bolezni, za kronična stanja in administrativne zadeve.

Nadomestna ambulanta dela vsak delovni dan, v dopoldanskem času, med 7. in 14. uro (občasno tudi popoldne, od 13. do 19. ure), po urniku dela nadomestne ambulante. V času dela ambulante lahko pokličete na telefonsko številko 05 37 34 215. V primeru prezasedenosti ambulante vas prosimo za strpnost in razumevanje. Klic vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času.

Za vse administrativne storitve (naročilo napotnic, bolniških listov in receptov) ter naročanje za obisk zdravnika se poslužujte rubrike e-naročanje in obvestila v ambulanti vašega osebnega zdravnika. Vaša sporočila bodo preusmerjena v nadomestno ambulanto. Prosimo vas, da pri naročanju terapij in napotnic podajate jasne informacije, pri prošnjah za izdajo bolniških listov pa navajate točne datume. Le uporabne informacije s točnimi podatki bodo olajšale delo timov v ambulantah in omogočile ustrezno obravnavo vašega zdravstvenega stanja.

V primeru nujnih stanj pokličite ambulanto NMP.

Na info točki ZD Idrija smo na voljo vsak delovni dan, od 7. do 20. ure.

Za paciente, opredeljene v ZP Cerkno (Fenjveši, Kokalj Oblak), organizacija dela ostaja nespremenjena.

Prosimo vas in se vam zahvaljujemo za razumevanje.

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112

Dostopnost