Konec julija smo v ZD Idrija odprli ”Info točko”, v kateri lahko uporabnice in uporabniki storitev dobite pomoč in informacije glede naročanja preko e-napotnice.

Info točka dobro obiskana

Info točka je bila zelo dobro obiskana, kar pomeni, da imate uporabniki z naročanjem preko e-napotnice težave, zato jih skušamo skupaj rešiti na najhitrejši možni način. Zato smo se odločili, da “Info točka”, ki smo jo v ZD Idrija uvedli poskusno, sicer v zmanjšanem obsegu, ostane tudi v preostanku leta.

“Info točka” bo v času praznikov – od 30. oktobra do 5. novembra zaprta, od 6. novembra dalje pa vam bodo storitve na voljo ob torkih in četrtkih dopoldne, ostale dni v tednu bo “Info točka” zaprta.

Imate težave pri e-naročanju? Obiščite našo ”Info točko”

V»Info točki« ZD Idrija z e-napotnico s pomočjo naših sodelavk uredite termine za zdravstvene storitve, na katere vas je napotil vaš zdravnik. Za izvedbo naročanja uporabniki in uporabnice storitve potrebujete številko e-napotnice in številko kartice zdravstvenega zavarovanja. Oba podatka sta poleg ostalih zapisana na potrdilu o izdani napotnici, zato je najbolje, da potrdilo prinesete s seboj.

Info točka vam bo po novem na voljo 2-krat tedensko

V »Info točki« smo vam na voljo v pritličju ZD Idrija, v prostoru poleg informatorke, od 6. novembra dalje vsak torek in četrtek dopoldne, med 7. in 13. uro.

Lahko se oglasite osebno, ali nas v času delovanja ”Info točke” pokličete, na telefonsko številko: 051 399 777.

KategorijaSplošna obvestila

2014 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112