ZDI_zunanja

V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation, skrajšano GDPR), ki sta jo sprejela Evropski parlament in svet (št. 2016/679) in je prinesla vrsto novosti na področju varstva osebnih podatkov, smo se v ZD Idrija odločili, da bomo v ambulante in službe postopno uvedli e-naročanje preko varne povezave.  V želji, da bi pacientom olajšali elektronsko obliko naročanja na zdravstvene obravnave v okviru obravnave v ZD Idrija, smo se v prvi fazi odločili, da vam ponudimo možnost spletnega naročanja, vanj pa smo vključili vse splošne ambulante (v ZD Idrija in ZP Cerkno).

Kako se naročite?

Naročite se lahko kadarkoli, tako, da na spletni strani poiščete ambulanto vašega izbranega osebnega zdravnika, na desni strani pa kliknete zavihek e-naročanje (primer e-naročanje) s klikom nanj se vam odprejo prosti termini. Naročanje je mogoče, ko ima ambulanta vašega izbranega zdravnika na voljo proste termine in so ti navedeni pod “prosto” ter označeni z zeleno barvo. S klikom na prosti termin vnesete podatke, ki jih od vas zahteva aplikacija. Naročite se lahko le v ambulanti vašega izbranega zdravnika, zato je potrebno vnesti številko ZZZS (s kartice zdravstvenega zavarovanja). V primeru, da vas sistem prepozna kot opredeljenega pacienta v tej ambulanti, boste lahko rezervirali termin. Ponujena vam je tudi možnost naročila e-receptov (a le za stalno terapijo).

Naročanje preko elektronske pošte postopoma ne bo več mogoče

Postopoma smo z uvedbo e-naročanja s spletne strani tudi umaknili elektronske naslove in naročanje na storitve preko njih ni več mogoče. V sistem e-naročanja bomo v prihodnjih mesecih vključili tudi ostale ambulante (zobne ambulante, specialistično ambulanto, ginekološko ambulanto, otroški/šolski dispanzer, itd.,) in službe, kjer ta oblika naročanja zaenkrat še ni mogoča.

KategorijaSplošna obvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112

Dostopnost