Ordinacija ginekologije v ZD Idrija

V Zdravstvenem domu Idrija sta te dni v sklepni fazi investiciji, ki sta potekali vse poletje – prenova Dispanzerja za žene in ureditev avle.

Dispanzer za žene, katerega prenovo zaključujemo prav v teh dneh, je za uporabnice in naše sodelavce v prvi vrsti prijaznejši in bolj funkcionalen.

Prostori dispanzerja so kompletno adaptirani.

V novih prostorih, ki se še vedno nahajajo v prvem nadstropju stavbe, smo na novo uredili čakalnico, sestrski prostor, prostor za UZ in CTG, ordinacijo, garderobne prostore in prostor za pripravo delovnih pripomočkov. Vse je na novo opremljeno. Gre za investicijo, na katero smo v ZD Idrija skupaj z uporabnicami čakali vrsto let, saj je bil Dispanzer za žene eden tistih, ki je v ZD Idrija na prenovo čakal vse od izgradnje sedanje stavbe v Idriji.

Za čas del smo čez poletje v pritličnih prostorih zagotovili nadomestno lokacijo Dispanzerja za žene. Zato se vsem pacientkam in sodelavcem zahvaljujemo za potrpežljivost in razumevanje ter obveščamo, da nas od ponedeljka, 14. septembra dalje, najdete na stari – prenovljeni lokaciji.

Sicer pa je v ZD Idrija v sklepnem delu še ena investicija – ureditev avle – z novo informacijsko točko, referenčno ambulanto in prostori, ki bodo namenjeni naši patronažni službi. S tem vlaganja v zdravstveni dom še niso zaključena. V teku so namreč postopki energetske sanacije stavbe, kar je največji investicijski finančni zalogaj doslej. Izvedbo investicij omogoča dobro poslovanje zavoda v preteklem in tekočem letu.

KategorijaDispanzer za žene

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112

Dostopnost