Obveščamo vas, da smo zaradi pomanjkanja zdravnikov reorganizirali delo v splošnih ambulantah v ZD Idrija.

V primeru, da imate svojega osebno izbranega zdravnika, se nanj lahko v času dela obrnete po urniku, ki je objavljen na tej povezavi.

Za čas odsotnosti vašega izbranega osebnega zdravnika se obrnete na nadomestno ambulanto, kjer izmenično delajo vsi zdravniki in zdravnice splošne oziroma družinske medicine. V času odsotnosti zdravnika preverite urnik dela nadomestne ambulante.  Na nadomestno ambulanto se obrnete v primeru akutnih stanj in bolezni. Za kronična stanja in administrativne zadeve pa se lahko na nadomestno ambulanto obrnete le v primeru, ko je vaš osebno izbrani zdravnik odsoten več kot 3 delovne dni.

Na nadomestno ambulanto se obrnete tudi vsi pacienti, opredeljeni v SA Likar, SA Novak Knap in vsi, ki nimate izbranega osebnega zdravnika.

Nadomestna ambulanta dela vsak delovni dan, v dopoldanskem času, med 7. in 14. uro, izjemoma popoldne. V času dela ambulante lahko pokličete na telefonsko številko 05 37 34 215. V primeru prezasedenosti ambulante vas prosimo za strpnost in razumevanje. Klic vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času.

Za vse administrativne storitve (naročilo napotnic, bolniških listov in receptov) ter naročanje za obisk zdravnika se poslužujte rubrike e-naročanje in obvestila v ambulanti vašega osebnega zdravnika. Vaša sporočila bodo preusmerjena v ustrezno ambulanto. Prosimo vas, da pri naročanju terapij in napotnic podajate jasne informacije, pri prošnjah za izdajo bolniških listov pa navajate točne datume. Le uporabne informacije s točnimi podatki bodo olajšale delo timov v ambulantah in omogočile ustrezno obravnavo vašega zdravstvenega stanja.

V primeru nujnih stanj pokličite ambulanto NMP.

Na info točki ZD Idrija smo na voljo vsak delovni dan, od 7. do 20. ure.

Prosimo vas in se vam zahvaljujemo za razumevanje.