Obveščamo vas, da smo zaradi pomanjkanja zdravnikov reorganizirali delo v splošnih ambulantah v ZD Idrija.

Neglede na osebnega zdravnika se lahko obrnete na nadomestno ambulanto, kjer izmenično delajo vsi zdravniki in zdravnice splošne oziroma družinske medicine. Na nadomestno ambulanto se obrnete tudi v primeru trajne ali začasne odsotnosti vašega izbranega zdravnika (SA Likar in SA Šorli).

Ambulanta dela dopoldne in popoldne po objavljenem urniku na spletni strani, ki vam je dostopen tu.

V času dela ambulante lahko pokličete na telefonsko številko 05 37 34 215.

V primeru prezasedenosti ambulante vas prosimo za strpnost in razumevanje. Klic vam bomo vrnili v najkrajšem možnem času.

Za vse administrativne storitve (naročilo napotnic, bolniških listov in receptov) ter naročanje za obisk zdravnika se poslužujte rubrike e-naročanje in obvestila v ambulanti vašega osebnega zdravnika. Vaša sporočila bodo preusmerjena v ustrezno ambulanto. Prosimo vas, da pri naročanju terapij in napotnic podajate jasne informacije, pri prošnjah za izdajo bolniških listov pa navajate točne datume. Le uporabne informacije s točnimi podatki bodo olajšale delo timov v nadomestni ambulanti in omogočile ustrezno obravnavo vašega zdravstvenega stanja.

V ZP Cerkno (SA Fenjveši in SA Kokalj Oblak) način dela ostaja NESPREMENJEN. To pomeni, da se za vse storitve – tako kot doslej – obrnete na ambulanto vašega osebnega zdravnika.

V primeru nujnih stanj pokličite ambulanto NMP.

Na info točki ZD Idrija smo na voljo vsak delovni dan, od 7. do 20. ure.

Prosimo vas in se vam zahvaljujemo za razumevanje.