V tednu od 5. do 9. marca boste ob koncu obravnave v naših ambulantah ali službah prejeli anketni vprašalnik. Prosimo vas, da ga izpolnite, saj bosta tako lahko prispevali svoj delež pri spremljanju kakovosti poslovanja z uporabniki javnih zdravstvenih storitev.

Gre za vseslovenski projekt

Ministrstvo za zdravje pripravlja metodologijo za ugotavljanje kakovosti poslovanja v javnem zdravstvu, v ta namen pa so na ministrstvu pripravili anketni vprašalnik. K sodelovanju so povabili tudi Zdravstveni dom Idrija, zato boste v tednu od ponedeljka, 5. do vključno petka, 9. marca, ob koncu zdravstvene obravnave v naših ambulantah ali medicinskih službah prejeli anketni vprašalnik.

Sodelovanje v anketi je prostovoljno

Vprašalnik je pripravljen na način, ki omogoča predvsem ugotavljanje zadovoljstva pacientov kot uporabnikov javnega zdravstva. K anketiranju pristopite prostovoljno, izpolnjevanje anketnega vprašalnika pa je anonimno. Vprašalnik vam bodo zaposleni izročili ob koncu obravnave v naših ambulantah oziroma medicinskih službah. Prosimo vas, da ga izpolnite in oddate v za ta namen označeni skrinjici v avli Zdravstvenega doma v Idriji.

Zahvaljujemo se vam za vaš čas in sodelovanje.

KategorijaSplošna obvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112