Test hoje ZD Idrija

Center za promocijo zdravja Zdravstvenega doma Idrija vas ta konec tedna, v četrtek, 29. septembra, vabi na dva jesenska preizkusa hoje na 2 kilometra, ki bosta v Idriji in Cerknem.

Hitro in enostavno preverite svojo telesno zmogljivost

Preizkus hoje na 2 km je enostaven, natančen, varen in ponovljiv test, na katerem s pomočjo tako hitre hoje kot jo zmorete, da pri tem ne ogrožate svojega zdravja, izmerimo vašo telesno zmogljivost in vam na podlagi vaših rezultatov svetujemo ustrezno telesno dejavnost ter zdravju prijazno športno vadbo. Primeren je za vse, ki ste telesno nedejavni ali zmerno telesno dejavni. Test lahko opravite večkrat (priporočljivo vsakih 6 mesecev) in tako sledite izboljšanju svoje telesne zmogljivosti.

Udeležba je brezplačna, dobimo se v četrtek, 29. septembra, v Idriji in Cerknem

Udeležba na testu hoje je brezplačna.

Ker smo bili zaradi slabega vremena primorani zadnji test hoje v Idriji prestaviti na kasnejši termin, vas vabimo, da se nam pridružite ta četrtek, najprej v Idriji, na Rakah, zbirno mesto je pri idrijskem Kamštu, ob 16h.

Kasneje pa se prav tako v četrtek, 29. septembra, ob 17:30h, dobimo še v Cerknem, za OŠ Cerkno.

Test hoje bo odpadel le v primeru dežja. Tokrat računamo na lepo vreme, zato vabljeni v čim večjem številu. O morebitnem novem terminu vas bomo dodatno obvestili.

KategorijaSplošna obvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112