Množično testiranje

Obveščamo vas, da zaradi preobremenjenosti zdravnikov izvidov hitrih testov ne tiskamo, te je mogoče prevzeti le z osebnim digitalnim potrdilom in s predhodno osebno registracijo na https://zvem.ezdrav.si/domov.

V tednu od 10. do 14. maja 2021 bo izvedba množičnega testiranja v Idriji in Cerknem potekala po naslednjem urniku:

Idrija, v prostorih podhoda Magazin:

  1. V ponedeljek, 10. maja, med 6.30 in 12. uro –  za zaposlene v vzgoji in izobraževanju, od 12. – 14. ure za splošno javnost;
  2. V torek, sredo in petek, 11., 12. in 14. maja, med 10. in 15. uro – za splošno javnost;

Cerkno, v prostorih Centra šolskih in obšolskih dejavnosti:

  1. V četrtek, 13. maja, med 10. in 15. uro – namenjeno je tako zaposlenim v vzgoji in izobraževanju oziroma šolstvu, kakor tudi vsem ostalim.

Vsi testirani ste o izidu testiranja obveščeni z SMS sporočilom na telefonsko številko, ki jo zdravstvenemu osebju posredujete ob izvedbi testiranja. V primeru, da SMS-a ne prejmete v predvidenem času po odvzemu, lahko v času izvedbe množičnega testiranja na navedenih lokacijah in v navedenih terminih pokličete na 041 707 685.

Ustrezna pisna potrdila o rezultatih testiranja je mogoče prevzeti le z osebnim digitalnim potrdilom na https://zvem.ezdrav.si/domov.

Samoplačniško PCR testiranje

Samplačniško PCR testiranje izvajamo vsak delovni dan med 8. in 9. uro, v prostorih podhoda Magazin v Idriji, podrobnosti so objavljene na: https://www.zd-idrija.si/samoplacnisko-testiranje-covid-19/

Množično testiranje je namenjeno osebam brez bolezenskih znakov

Ker gre za presejalno testiranje, je izjemnega pomena, da se posamezniki za testiranje odločite le v primeru, ko NE kažete bolezenskih znakov, v primeru bolezenskih znakov ali morebitnega suma na okužbo s koronavirusom pa se je potrebno še naprej telefonsko obrniti na ambulanto izbranega osebnega zdravnika v ZD Idrija ali ZP Cerkno oziroma v primeru nujnih stanj poklicati ambulanto NMP ZD Idrija.

Za testiranje se ni potrebno naročiti, s seboj pa je potrebno imeti zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

KategorijaSplošna obvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112