Vabimo vas na delavnico “Podpora pri spoprijemanju z depresijo”, ki jo izvaja Center za promocijo zdravja ZD Idrija.

Depresija je ena najpogostejših duševnih motenj

Depresija je danes ena izmed najpogostejših duševnih motenj, ki pa pogosto ostane neprepoznavna. Depresija ni značajska šibkost ali pomanjkljivost, je bolezen, ki lahko prizadene vsakogar –  otroke, mladostnike, odrasle, ženske med nosečnostjo ali po porodu, starejše …  Številni ljudje še vedno ne poiščejo pomoči zaradi stigme, kar je velik problem, saj je depresija dobro ozdravljiva in poznamo več učinkovitih načinov zdravljenja.

Center za krepitev ZD Idrija izvaja psihoedukativno delavnico

Center za krepitev zdravja v okviru svojega programa za odraslo populacijo izvaja psihoedukativno delavnico “Podpora pri spoprijemanju z depresijo”. Delavnica je namenjena vsem, ki se ali ste se v preteklosti spopadali z depresijo, svojcem oseb z depresijo, pa tudi vsem ostalim, ki bi radi storili kaj za svoje dobro počutje in duševno zdravje.

Na delavnici lahko spoznate osnovne značilnosti depresije, vzroke zanjo ter potek in način zdravljenja. Udeleženci dobite priložnost izmenjave svojih izkušenj ter učenja različnih tehnik za lažje soočanje z življenjskimi zahtevami in situacijami.

Delavnica obsega 4 tedenska srečanja v skupini po 90 minut. Znotraj delavnice vam je  na voljo tudi eno individualno svetovanje pri psihologu.

Udeležba je brezplačna, potrebne so prijave

Delavnico vodi univ. dipl. psihologinja Martina Lukan. Delavnica je za udeležence brezplačna. Obvezne prijave sprejemamo na telefonski številki 05 3734 222 ali na e-naslov: ckz@zd-idrija.si.

KategorijaSplošna obvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112