Zmaga nogometne ekipe ZD Idrija na dobrodelnem turnirju foto

V soboto, 10. novembra, je v organizaciji reševalne postaje UKC Ljubljana potekal dobrodelni nogometni turnir, ki se ga je udeležila tudi nogometna ekipa ZD Idrija. Slednja je lani osvojila 1. mesto in tega več kot uspešno ubranila tudi letos.

Zmaga ponovno v roke ekipe ZD Idrija

Na turnirju, ki je potekal v Športnem parku “Kleče” v Ljubljani in na katerem je tudi letos sodelovalo 16 ekip iz različnih koncev Slovenije, je nogometna ekipa ZD Idrija pometla z vso konkurenco in ubranila 1. mesto, ki ga je na turnirju osvojila že lani. Turnir je imel dobrodelno noto, saj so organizatorji zbrana sredstva iz prijavnin namenili v dobrodelne namene, letos so sredstva namenili Zvezi prijateljev mladine. V ta namen je navkljub dejstvu, da ji zaradi lanskoletne zmage na turnirju sicer ne bi bilo potrebno prispevati, sredstva donirala tudi nogometna ekipa ZD Idrija.

Zaposleni v ZD Idrija se trudimo slediti zdravemu življenjskemu slogu

ZD Idrija podpira športno udejstvovanje zaposlenih. Nogometna ekipa ZD Idrija se že nekaj let redno udeležuje dobrodelnih turnirjev, na katerih sodelujejo tudi ostale ekipe zdravstvenih delavcev in sodelavcev ter reševalnih enot iz vse Slovenije. Cilj ekipe je poleg druženja promovirati zdrav življenjski slog in se aktivno udejstvovati s športom. Ob tej priložnosti ekipi iskreno čestitamo.

Promocija zdravja je v ZD Idrija zastavljena širše

Sodelavci ZD Idrija se v okviru programa promocije zdravja udeležujemo tudi drugih športnih prireditev, tako smo se letos prvič udeležili kolesarskega maratona Franja in tako kot lani tekli na ljubljanskem maratonu. Tekaška ekipa je tekla tudi na dobrodelnem maratonu – 42 maratonov v 42 dneh, ki je v Idriji potekal konec avgusta in v okviru katerega so se zbirala sredstva za ustanovo Mali vitez – pomoč mladim, ozdravljenim raka.

KategorijaObvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112