Ambulanta splošne in družinske medicine

Splošno ambulanto vodi Lena Šorli, doktorica medicine, specialistka družinske medicine. V njej dela tudi Daša Tušar, diplomirana medicinska sestra. Ambulanta se nahaja v 1. nadstropju stavbe ZD Idrija, v Idriji.

V času odsotnosti zdravnice se lahko obrnete na nadomestno ambulanto.

Število opredeljenih na dan 1. 5. 2023: 1.097. Opredeljuje: NE.

Aktualna obvestila ambulante

Za vsa aktualna obvestila kliknite na zavihek e-naročanje (desno spodaj).

Samoplačniške storitve

V primeru, da do storitev niste upravičeni, se lahko zanje odločite kot samoplačnik.

Naročanje

V ambulanto se lahko naročite osebno, po običajni pošti, po telefonu (v ordinacijskem času) ali preko obrazca za naročanje (e-naročanje – klik desno). V primeru, da se vam na klic ne oglasimo, vas naprošamo za strpnost in razumevanje.

Za posredovanje medicinske dokumentacije ali narocilo zdravstvenih obrazcev izpolnjen obrazec oddajte pri informatorki ali v ambulanti vašega izbranega osebnega zdravnika oziroma nam ga pošljite po običajni pošti. Prosimo vas, da se za naročanje receptov stalne terapije poslužujete e-naročanja (klik desno).

  • Kontakt

    Daša Tušar, diplomirana medicinska sestra

    05 37 34 215 - nadomestna ambulanta
  • Zdravnica

    Lena Šorli, dr. med., spec.

NAROČITE SE

Obvestila in e-naročanje

Na voljo smo vam za vse administrativne storitve (naročilo napotnic, bolniških listov in receptov) ter naročanje za obisk zdravnika. Vaša sporočila bodo preusmerjena v nadomestno ambulanto. Prosimo vas, da pri naročanju terapij in napotnic podajate jasne informacije, pri prošnjah za izdajo bolniških listov pa navajate točne datume. Le uporabne informacije s točnimi podatki bodo olajšale delo timov v nadomestni ambulanti in omogočile ustrezno obravnavo vašega zdravstvenega stanja.

SPLOŠNI URNIK

Odsotnost: do nadaljnega. V času odsotnosti zdravnice, preverite urnik dela nadomestne ambulante.

Za morebitni obisk, o katerem bo odločal zdravnik, morate biti predhodno telefonsko dogovorjeni, za vse administrativne zadeve (naročanje receptov, terapij, odpiranje in zapiranje bolniških staležev, ipd.) pa se poslužujte storitev Gospodarja zdravja – e-naročanje.

OBVESTILA

DOBRO JE VEDETI