Tudi v ZD Idrija smo se zadnji dve leti vsakodnevno soočali z novimi izzivi in dejstvi, pred katere nas je postavila epidemiološka situacija, ki je postala naša vsakodnevna realnost. Ker smo se vsak po svojih močeh naučili živeti s covidom, vam z veseljem sporočamo, da smo ponovno pričeli z rednim opravljanjem preventivnih zdravstvenih pregledov v ambulantah družinske medicine.

Zato vabimo vse paciente, ki ste opredeljeni pri nas in ste stari 30 let ali več, da se prijavite na pregled pri diplomirani medicinski sestri pri vašem izbranem osebnem zdravniku-zdravnici. Na pregledu boste skozi vodene preiskave in pogovor izvedeli več o svojem zdravstvenem stanju, se pogovorili o zdravem življenjskem slogu in tako naredili pomemben korak v smeri vzdrževanja vašega zdravja in zdravega življenjskega sloga.

V kontakt z nami lahko stopite preko elektronske pošte oziroma s klicem:

  • Vsi pacienti in pacientke, ki ste opredeljeni v ambulanti zdravnice Andre Leskovec, dr. med., spec. in Anite Klančar – 05 37 34 205 oziroma referencna.idrija@zd-idrija.si.
  • Vsi pacienti in pacientke, ki ste opredeljeni v ambulanti zdravnice Ane Marije Novak Knap, dr. med., spec. in Nade Likar, dr. med., spec. – 05 37 34 224 oziroma referencna.idrija2@zd-idrija.si.
  • Vsi pacienti in pacientke, ki ste opredeljeni v ambulanti zdravnice Lene Šorli, dr. med., spec. in v ambulanti zdravnika Boruta Kavčiča, dr. med., spec. 05 37 34 244 oziroma referencna.idrija4@zd-idrija.si.
  • Vsi pacienti in pacientke, ki ste opredeljeni v ambulanti zdravnice Nine Kokalj Oblak, dr. med. spec. in zdravnika Đorđeta Fenjvešija, dr. med. spec. – 05 37 34 268 oziroma referencna.cerkno@zd-idrija.si.

Naredite korak za svoje zdravje in stopite v kontakt z nami.

KategorijaSplošna obvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112