tekaške ekipe ZD Idrija

23. ljubljanskega maratona, ki je po ulicah Ljubljane potekal v nedeljo, 28. oktobra, se je tudi letos udeležila ekipa ZD Idrija.

Skupaj “za zdravje” tekle v največji skupini tekačic na rekreativnem teku

Do leta 2016 se je število udeležencev ljubljanskega maratona iz leta v leto povečevalo v vseh kategorijah, letos pa je bila z 20.587 najnižja po letu 2013, ko je bila prvič presežena številka 20.000.

Temu je verjetno botrovalo slabše vreme, v rekreativni kategoriji na 10 km je število tekačic sicer preseglo število tekačev, v najštevilčnejši skupini pa je tekla tudi ekipa ZD Idrija, ki so jo sestavljale Barbara Kuštrin, Kristina Vidmar, Maja Filipič Trpin in Melita Gantar.

ZD Idrija s programom promocije zdravja aktivno podpira svoje zaposlene

Udeležba tekaške ekipe je sestavni del programa promocije zdravja v ZD Idrija. Tekačice so se konec avgusta udeležile dobrodelnega teka v Idriji, naslednji tekaški cilj pa si bodo dekleta postavile v prihodnjih tednih.

Poleg tekačic so barve ZD letos prvič zastopali tudi kolesarji, ki so se junija udeležili tradicionalnega kolesarskega maratona Franja.

Aktivna pa je tudi nogometna ekipa, ki se v teh dneh pripravlja na naslednji nogometni podvig – 10. novembra bo namreč sodelovala na dobrodelnem turnirju. Lani je ekipa osvojila 1. mesto.

KategorijaObvestila

2018 © - ZD Idrija | Pravno obvestilo | Piškotki | Kolofon

Nujna medicinska pomoč:    (05) 37 34 212 ali 112

Dostopnost